Bretels in de mode

  • Geplaatst op
  • Door Joost
  • Geplaatst in Bretels
  • 0
Bretels in de mode

Als je deze vraag stelt heb je nog niet om je heen gekeken. Zeker zijn bretels in de mode, ze zijn al enkele jaren weer helemaal terug!

Eerst kwamen ze weer in het straatbeeld, vervolgens kwamen ze ook terug in films. Met name sinds de stroming van films met een retro jaren '20 en 30 tint ook in de mode kwamen werd dit beeld nog verder versterkt. In deze tijden was het dragen van bretels een stuk gebruikelijker en zo worden de helden van hollywood dan ook graag neergezet. Een stoere man met een stoere set bretels!

Boven zie je al de sterren van Sherlock Holmes die de bretels weer in de mode brengen. Robert Downey Jr. en Jude Law zien er stoer uit en klaar om de criminelen in te rekenen.

Ook Robbert Pattinson in Water for Elephants speelt in zo'n film die teruggrijpt naar tijden waarin ze gedragen werden. En dat is maar goed ook, hij moet hard werken in het circus en deze houden zijn broek stevig omhoog.

Water for Elephants bretellen


Ook Leonardo DiCaprio heeft in veel scene's een mooi paar om in The Great Gatsby waar hij een welgestelde heer speelt die van feesten houdt.

Leonardo DiCaprio met bretels in de mode


Ook zijn er al een hoop sterren die de bretels in hun vrije tijd dragen. Zo is Channing Tatum een vervent drager en al meerdere malen gespot en gefotografeerd in een stijl waarin hij ze losjes langs zijn zij laat hangen.

Channing Tatum in bretels


Niet alleen de Celebs dragen ze, maar een echt teken dat ze weer in de mode zijn is op de catwalk. Hier zagen we ze al een hele tijd eerder gebruikt worden door bijvoorbeeld Dior Homme, dan weet je dat ze een paar jaar later het straatbeeld weer gaan domineren. Als je nog wat tips wilt over hoe jij je bretels dragen moet, dan kunnen we je ook helpen in ons andere blog artikel.

Hier is een image van de Dior Homme collectie:

Bretels op de catwalk Dior


Twijfel je nog? Kijk dan eens naar de straten van bijvoorbeeld Milaan, waar je niet om fashion heen kunt. Daar zie je het ook telkens terug komen in hippe looks, zoals hieronder bijvoorbeeld.

Bretels in de mode in de straten van milaan


Je kunt dus zeker weer zonder probleem je bretels aandoen. We hebben er natuurlijk ook heel wat bretels voor je om te kopen in onze shop van het merk English Fashion, de authentieke engelse stijl.

Veel plezier met het samenstellen van jouw volgende look!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »