Eric Dressen, Skateboarder en gebruiker van Uppercut

Eric Dressen, Skateboarder en gebruiker van Uppercut

Eric Dressen is skateboarder extraordinaire. Hoe houdt hij zijn haar in model?

Een echt aardige vent, en ongelooflijke skateboarder, Eric Dressen is een bewondering voor het Uppercut Deluxe team. Zijn vlotte skate stijl en tijdloze invloed op de industrie zijn gewoon geweldig. Eric was net acht jaar oud toen hij begon met het testen van skateboards voor zijn vader en tien jaar toen hij voor het eerst werd gesponsord door een groot skatemerk. Door het skaten over de laatste dertig jaar, weet Eric aardi wat over de industrie. Gezien zijn legendarische status heeft Eric's skateboard carrière altijd zijn primaire focus gehad, maar hij is ook een professionele tatoeëerder en doet nu ook bijna elke dag tatoeages.

 

Een skate en tattoo icoon wereldwijd, Eric is een van de meest stijlvolle en innovatieve skaters die ooit de straat op zijn geweest. In de afgelopen jaren is Eric bekend geworden in de tatoeage-industrie voor zijn originele, skate geïnspireerde esthetiek, en hij reist nu de wereld rond met een presentatie van zijn unieke stijl en gekke vaardigheden.

Signature haar-style: Eric heeft een gestructureerde side-part met een skin-fade op de achterkant en zijkanten, of hij draagt een hoed :) Zijn skate stijl zie je ook duidelijk terug in zijn haardracht. En hij houdt van zijn Uppercut Pommade.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »