Hoe stijl je je haar in een slick back look?

Hoe stijl je je haar in een slick back look?

Deze stijl is een moderne draai aan iets klassieks. De Slick Back heeft zijn oorsprong in het verleden, maar de Disconnect geeft het een nieuwe dimensie en brengt de stijl tot in de moderne tijd.

De Textured & Disconnected Slick Back is een stijl die we steeds vaker zien, vooral in Europa van enkele van de beste kappers die er zijn. Het is een stijl die je elke dag gemakkelijk kunt uitvoeren en veelzijdig genoeg om ook nog lekker anders te worden gedragen.  Ben je kapper dan kun je hem gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van de man die in je kappers stoel zit.

Het kan los gedragen worden met wat textuur aangebracht als je wat langer haar hebt, of laag en glad achterover gekamd. Er zijn zo veel dingen om goed te doen en er komen een heleboel technieken bij kijken, maar als je de tijd neemt om een goede snede te krijgen ziet het er geweldig uit.

Bekijk de video die Uppercut heeft gemaakt om je te helpen deze stijl tot in de puntjes uit te werken:

How to Cut & Style a Textured & Disconnected Slick Back X Uppercut Deluxe Matt Clay from Uppercut Deluxe on Vimeo.De fade moet hoog genoeg en soepel genoeg zijn, de lengte bovenop moet precies lang genoeg zijn en de haarlijn moet strak zijn. We weten dat het niet makkelijk is en daarom hebben we je geholpen met deze video tutorial.

Luke Dolan heeft een aantal serieuze vaardigheden - zijn tip is blijven kijken totdat je alles perfect hebt. Deze Look maak je vervolgens af met Uppercut Matt Clay.

Waarom zou je kiezen voor Uppercut Deluxe Matt Clay? Elke man heeft zijn eigen stijl. Niet iedereen wil een super verzorgd en glad uitzien. En zelfs als je dat wel wilt voor bijvoorbeeld je werk wil je dat misschien niet elke dag. De Matt Clay geeft je meer mogelijkheden dan gebruikelijke pomades zodat jij je stijl kunt kiezen en blijven aanpassen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »