Groot zijde Pochet Engels Beige Paisley

€26,99

"Lekker groot Pochet Engels, mocht je verschillende vormen willen vouwen - Joost van Mighty Good Man"

Merk: English Fashion
Koop kwaliteit: Hangemaakt van de beste materialen
Levertijd: Op een werkdag voor 23:00u besteld, morgen in huisKleding combinaties met dit artikel:


Follow Mighty Good's board Men's Retro Style on Pinterest.


Groot zijde Pochet Engels Beige Paisley


Een pochetje hoeft niet altijd saai, stoffig en netjes te zijn. Met dit zakdoekje kun je het borstzakje van je hippe blazer lekker opvrolijken. Paisley is heel erg in en met de gekleurde rand om het grote pochet heen kun je ook nog eens alle vormen vouwen die je maar wilt.


We gebruiken altijd hoogwaardige stof in onze 10% zijde zakdoekjes en dat zie je terug in de manier waarop het gevouwen kan worden en valt in patroon. Heb je nog geen pochetjes? Dan is dit zakdoekje zeker een leuk begin!


Pochet: vierkant 35cm bij 35cm
Materiaal: Pochet handgeweven van Engels zijde


De stijl zoals je die in Engeland vindt. De statige heren, bijvoorbeeld de lords met een landgoed, dragen er eentje in hun colbert. Wanneer jij ook een keer netjes wilt gaan voor een leuk feest of een nette meeting, dan kun je het beste gaan voor een mooi zijde pochet, wat groot genoeg is om eventueel in meerdere vormen te vouwen. Zo kun je met één item al gauw een aantal verschillende looks creeëren.

Met de verschillende vormen in het artikel kun je kiezen om meer beige erin naar voren te laten komen, of juist meer van de rand. Zo kun je er toch al keer op keer anders uitzien met een enkel Pochet Engels. 

Related products