Licht Blauwe Stropdas Geruit

€11,99

"Lekker licht kleur, leuk voor op een zonnig dagje. Dan draag ik hem in een Casual Smart outfit - Joost van Mighty Good Man"

Merk: English Fashion
Koop kwaliteit: Hangemaakt van de beste materialen
Levertijd: Op een werkdag voor 23:00u besteld, morgen in huisKleding combinaties met dit artikel:


Follow Mighty Good's board Men's Retro Style on Pinterest.


Licht Blauwe Stropdas Geruit

De Licht Blauwe Stropdas met Ruitpatroon is altijd een stijlvolle keuze als je voor netjes gaat. Samen met een wit overhemd met een donker pak een perfecte keuze. Of op een Zwart overhemd om er echt uit te springen.

Wij hebben ervoor gekozen hem te combineren met een wit Overhemd met een gestreept patroon als leuk contrast met de geruite afwerking van de stropdas.

Afmetingen van een brede klassieke stropdas: 145cm lang bij 9,5cm breed

De blauwe stropdas heeft niet echt een streepjes of ruitjes patroon maar er zitten donkerder blauwe ruiten in waardoor het patroon er goed uitkomt. Het is ook erg in stijl om zo'n geruit patroon te combineren met dots of een gestreept overhemd. Je kunt dus nog echt alle kanten op met deze licht blauwe stropdas met ruit patroon.


Koop hem nu los of plaats hem in je winkelwagen en winkel verder voor een complete Look.
(2 Reviews)
Esther uit Alkmaar 04-08-2017 08:03

Mijn man wordt er altijd erg vrolijk van wanneer ik weer eens wat stylvolle accessories aanschaf voor hem. Mightygoodman is toch echt de eerste site waarin in gluur voor nieuwe aanwinsten. Mooi prijsje, mooie produciten.. Deze lichtblauwe das heeft een mooie gloed effect. Looks mighty good!

Jeanet uit Klazienaveen 04-08-2017 07:52

Fris zomerse uitstraling

Gekocht voor mijn partner...bij een driedelig pak. Compliment gehad..voor de zachte uitstraling

Related products