030-2271058
sales@mightygoodman.nl

Man, Mannen en Herenmode in deze Pallet hout onderzetters set van 4 kopen

💪 Mighty Good Man | English Fashion Pallet hout onderzetters set van 4
Pallet hout onderzetters set van 4 Pallet hout onderzetters set van 4 Pallet hout onderzetters, set van 4. Leuk om je drankjes in stijl te serveren aan je gasten - Joost van Mighty Good Man English Fashion Regular price: €0,00 $24,99 Condition: Nieuw Op Voorraad, bestel nu!

English Fashion Pallet hout onderzetters set van 4

Binnenkort verkrijgbaar
€24,99
Share voor 10% korting

Kleding combinaties met dit artikel:


Follow Mighty Good's board Men's Retro Style on Pinterest.

Het begin van een merk:


English Fashion herenmode kopen English Fashion Design is niet altijd het merk geweest wat het nu is, en zelfs bijna kopje onder gegaan in de begin jaren. Eigenaar Jonathan DeWitt begon in 1929 zijn herenmode zaak “Hembrigg Park Design” aan de Fountain Street, dichtbij het Hembrigg Park in Leeds Engeland.

Het was in dit park waar hij de toenmalige Gentlemen van Leeds zag lopen, onderweg van Abbey House en de Morley Academy. Hij zag een uitgelezen kans om de doctoren en professoren die daar werkten te voorzien van nette kleding voor hun werk en hun privé leven. Maar helaas, te duur voor de gewone werkende man en te onbekend voor deze Gentlemen kwamen zij zijn zaak niet binnen.

Tot hij in 1931 uiteindelijk een ingeving kreeg die zijn zaak zou redden. Toen hij langs een slijterij liep met mooie whiskey blikken en prachtige logo’s kwam hij op het idee om zijn handgemaakte bretels en pochetten een nieuwe uitstraling te geven. Met zijn nieuwe verpakkingen in de etalage kwamen de werkende lieden eindelijk naar binnen en kon hij zijn eerste grote verkopen verrichten.

Mede door het werk waarin zijn nieuwe klanten zaten en hun plek in de samenleving zagen al snel vele anderen zijn high fashion. Door de status van deze hoogopgeleide Gents ging mond-op-mond reclame snel en kon de winkel verder uitgroeien.

Hoewel de winkel bij de start Hembrigg Park Design heette, is het merk inmiddels als English Fashion Design internationaal doorgegaan en leveren ze aan vele winkels in binnen- en buitenland. Nog altijd met de karakteristieke verpakkingen van hun meest prominente lijn bretels en pochetten en inmiddels betaalbaar voor elke werkende man met stijl.

Pallet hout onderzetters voor glazen, set van 4


Leuke set van 4 onderzetters gemaakt van reclaimed wood in de vorm van pallets. Ze zijn nog steeds in, de stoelen, banken en tv meubels van pallet hout. Nu kun je ook jouw drankjes op kleine mini pallets zetten om aan jezelf en op een perfect gestijlde manier aan je gasten te serveren.
Jouw glazen wil je misschien niet direct op de tafel zetten. Waarschijnlijk als de tafel ook van hout is en je geen kringen wilt. Met deze grappige en originele onderzetters voor glazen van pallet hout heb je gelijk een uniek item voor je bezoek waar je het over kunt hebben.

Afmetingen 12 bij 6,5 bij 1,5cm hoog.
Materiaal: hout 


Leuke Looks op Pinterest die je met dit artikel kunt maken:


Follow Mighty Good's board Men's Retro Style on Pinterest.


Powered by Lightspeed

Mighty Good Man

Beoordeling 8.7 10 van 72 onafhankelijke reviews op Webwinkelkeur, FeedbackCompany & Trustpilot
Telefoonnummer: 030-2271058