Vlinderdas kopen Rood met Zwart

€9,99

"Ik heb deze Vlinderdas uitgetest op een feestje, gelijk veel aanspraak gehad. Leuke felle kleur - Joost van Mighty Good Man"

Merk: English Fashion
Koop kwaliteit: Hangemaakt van de beste materialen
Levertijd: Op een werkdag voor 23:00u besteld, morgen in huisKleding combinaties met dit artikel:


Follow Mighty Good's board Men's Retro Style on Pinterest.


Vlinderdas kopen Rood met Zwart


Design by English Fashion. Deze nette glanzende Vlinderdas is ideaal voor een feestje waar je net wat netter moet. Bijvoorbeeld waar gedanst wordt. Handgemaakt van glanzend zijde, nu kun je een Vlinderdas kopen Rood met Zwart.


English Fashion maakt de authentieke engelse Look beschikbaar voor heel Europa. Handgemaakte kwaliteit en betaalbaar. Deze klassieke Vlinderdas geeft een mooie uitstraling aan elke Look.

Door het verstelbare clipje is hij gemakkelijk te bevestigen en hoef je hem niet te strikken. Zo past hij gemakkelijk om elke hals en kun je hem snel omdoen én ook snel weer afdoen.

Vlinderdas kopen Rood met Zwart van English Fashion Design


De Vlinderdas zie je op het moment overal terugkomen in verschillende vormen en materiaal. English Fashion brengt de klassieke look terug met een nieuwe twist. Lekker modern met de twee kleuren. De achterzijde is zwart en geeft een leuk contrast met het felle glanzende rood aan de voorzijde.Nu kun je deze Vlinderdas kopen Rood met Zwart of plaats hem in je winkelwagen en winkel verder voor een complete Look.


(2 Reviews)
Thomas uit Numansdorp 04-07-2016 07:45

Super snel. Mooi produkt en snelle levering

Thomas uit Numansdorp 26-06-2016 11:55

overzichtelijke website, snelle afhandeling Order.

Related products