Stropdassen en Bow Ties kopen

Shop nu voor stijlvolle stropdassen en Bow Ties. Stand out en laat je outfit voor je spreken.
Show filters

DE LOOK


STROPDASSEN MAKEN DE LOOK VAN DE MIGHTY GOOD MAN HELEMAAL AF. VOOR DE BUSINESS LOOK MAAR OOK LEUK OM CASUAL TE COMBINEREN

GA IN STIJL


DE MIGHTY GOOD MAN GAAT ALTIJD IN STIJL. WE HEBBEN EEN VEELZIJDIG ASSORTIMENT UITGEKOZEN VAN DE BESTE STROPDASSEN VAN HUN SOORT. KIES JOUW STIJL

STAND OUT


VAL OP MET EEN STROPDAS OF VLINDERDAS DIE BIJ JOU PAST.
HET IS WEER HELEMAAL IN OM MET EEN STROPDAS TE LATEN ZIEN WAT VOOR STIJL JIJ HEBT.

DE COMBI


KOOP EEN STROPDAS LOS OF COMBINEER HEM MET EEN VAN ONZE POCHETTEN VOOR EEN OPVALLENDE LOOK
Stropdassen kun je van houden of ze haten. Ze hangen om je nek. Het geeft je zelfvertrouwen. Maar het kan ook juist een gevoel van gevangen geven. Dan hang je ze toch gewoon wat losser voor een casual uitstraling!

Stropdas kopen

Het is tegenwoordig helemaal niet meer zo dat een stropdas alleen maar mag als je een zakelijk gesprek in gaat. Het is zelfs zo dat het daar meestal niet eens meer gebruikt wordt. Je zier het wel steeds meer ook casual terugkomen en dat laat zien dat je weet hoe je jezelf moet kleden. Daarom is het belangrijk om nog steeds een paar stropdassen te kopen.

Bow Tie en Vlinderdas komen ook weer terug naast de stropdas

Ook de Bow Tie, oftewel vlinderdas, komt weer helemaal terug. Sommige collega's dragen er al eentje sinds ze begonnen zijn in de zakenwereld. Het is voor hen al die tijd meegegaan. Maar nu kun jij ze ook weer dragen. Het is weer helemaal hip om een stylish bow tie om te doen. Maar ook hier weer vooral casual. Bij ons kun je leuke Bow Ties bestellen, wil je kleding bestellen op afbetaling? Dat kunnen we nog niet bieden maar deze winkels kun je daarvoor wel terecht. Dus ga je casual, ga je zakelijk en wil je status uitstralen óf heb je een leuk feestje? Kom dan bij Mighty Good Man een leuke Stropdas kopen.

Vlinderdas kopen


Dan hebben we nog het onderwerp de bow tie. Heb je er nog geen? Dan moet je zeker één vlinderdas kopen. Het geeft zowel een klassieke uitstraling als tegenwoordig een hippe strakke uitstraling, bijvoorbeeld op een geruit overhemd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »