In luxe trouwen: wat kun je krijgen voor € 250.000?

by Bas | Last Updated: november 5, 2020

Iedere trouwdag is anders en daardoor ook het budget. Een gemiddelde bruiloft in Nederland kost tussen de 10.000 en 20.000 euro. Wil je het echt origineel aanpakken? Dan kun je het zo duur maken dat je zelf wilt! In luxe trouwen wat kun je krijgen voor 250.000

Een pareltje onder de trouwlocaties is Musha Cay op de Bahama’s. Dit is een prachtig privé eiland, een waar paradijs en meest luxueuze privé eiland ter wereld! Je wordt omgeven door een volledig ongerepte tropische omgeving. De perfecte setting voor een magische bruiloft!

Musha Cay is eigendom van David Copperfield, de wereldberoemde Amerikaanse illusionist. Misschien ken je hem als die man die door de Chinese muur liep en het Vrijheidsbeeld in New York liet verdwijnen. Met “toveren” heeft hij toch mooi een geschat vermogen van 875 miljoen en bezit hij dus een van de meest luxe privé eilanden ter wereld! Nog mooier: naast Muha Cay bezit Copperfield nog 10 eilanden in de Bahama’s. Hoewel het Hans Klok nog niet lukt, voel ik toch een lichte drang om mijn goocheldoos tevoorschijn te halen!

Op Musha Cay kan je echt van alles doen en is uitermate geschikt voor je droombruiloft. Je kunt met maximaal 24 personen op het eiland verblijven, het is dus niet geschikt voor grote groepen. Maar vergis je niet in de prijs want het verblijf van 24 personen kost een lullige 62.000 euro per nacht! Je wilt minimaal 2 of 3 nachten verblijven dus houd rekening met alleen al de overnachting voor 186.000 euro.

De gehele planning van de bruiloft komt daar nog bij. Denk hierbij aan de kosten van de reis, de weddingplanner, het eten, de activiteiten, aankleding, outfits, cadeaus en ga zo maar door.

En het belangrijkste: houd rekening met de wettelijke verplichten anders wordt je huwelijk niet-geldig verklaard.

Geschreven door Lotte van Dijl van www.brideside.nl.

Lees ook: dit is de andere kant, een mooie festival style wedding