Zwarte Bretels met pinstripe en 6-clips

€49,99

"Perfecte levering, perfecte bretels. Ze voldoen volledig aan mijn verwachtingen en de levering was mooi op tijd en goed verzorgd - Wilgard"

Merk: English Fashion
Koop kwaliteit: Hangemaakt van de beste materialen
Levertijd: Op een werkdag voor 23:00u besteld, morgen in huisKleding combinaties met dit artikel:


Follow Mighty Good's board Men's Retro Style on Pinterest.


Zwarte Bretels English Fashion, gestreept

Dit is de echte klassieke Retro Look en we zijn erg blij dat we deze zwarte Bretels van English Fashion in ons assortiment hebben weten te krijgen. Zwart gaat bij heel veel Looks samen en met het witte gestikte patroon geeft het nog nét even dat beetje extra aan de Outift.Normaal als je voor de goede Look van vroeger gaat moet je knopen aan je broek bevestigen voor de 6-punten van de echt klassieke Bretels. Deze Bretels van English Fashion hebben daar wat op gevonden met de unieke 6-punten clip bevestiging. Afgewerkt met mooi zwart écht leer.

De bretels zijn gemakkelijk af te stellen aan de voorkant zodat ze iedereen passen.


Wij hebben gekozen voor 2 Looks met deze Bretels. Mooi bij een zwart Overhemd met lichtere stropdas en bang felroze Pochet en voor een klassieke Look met een grijs geruit Overhemd. Zo vormen de zwarte Bretels een goede basis waarop de rest van de look kan voortborduren.

 

Heb je al en idee in welke look je deze zwarte bretels zou kunnen gebruiken? Met ook een krijstreep pak? Of juist met lichtere kleuren. We zijn erg benieuwd, deel het eens op facebook of twitter.

 

Maak de look compleet met zwarte bretels English Fashion


We hebben nog een aantal prachtige bretels voor je in ons assortiment, hier kun je nog verder kijken en bretels kopen. Maar ga je voor classy, dan kunnen deze eigenlijk niet ontbreken aan je stijl. Het doet nog een beetje denken aan de tijden met een pinstripe pak wat overigens ook steeds meer terugkomt in het kantoorleven. De bretels van English Fashion zijn alweer een beetje voorloper van die look.

Zwarte bretels zijn gemakkelijk te combineren. De meeste mannen die een paar nette schoenen hebben zullen vaak als eerste een paar zwarte schoenen in hun kledingkast hebben liggen. Met zwarte schoenen cmobineer je vaak een zwarte riem. Maar als je bretels hebt kun je zeker geen riem dragen (niet doen hoor, zowel een riem als bretels!). Dan is het afstemmen van de kleur van de banden op je schoenen wel het gemakkelijkste en zo val je niet uit de toon van je outfit. Op een wit overhemd zie je ze perfect en met de pinstripes sluiten ze ook aan met wit in je look. 

Afmetingen: 120cm lang bij 2cm breed

(5 Reviews)
Ken uit Kapellen 29-12-2016 15:53

Awesomeness en Swag

Cato uit Ekeren 23-12-2016 16:24

Zeer snelle service! Bestelling was ook zeker in orde. Sterke punten: Duidelijk foto\'s van wat je besteld

Damen uit Doetinchem 30-06-2016 07:44

Zeer goede service, goede snelle levering

Wilgard van Lee 11-12-2015 08:54

Perfecte levering, perfecte bretels

Ze voldoen volledig aan mijn verwachtingen en de levering was mooi op tijd en goed verzorgd

B. S. 31-10-2015 18:57

Snelle goede afhandeling van de bestelling

Zeer snel en accuraat van de bestelling van de bretels, prima